Especialistes en aïllaments, insuflats, impermeabilitzacions, ignifugacions, revestiments i sostres falsos

Sotenibilidad-Terpolar

Terpolar: Liderant la Sostenibilitat en la Construcció

Terpolar, una empresa amb més de 30 anys d’experiència, consolidada en el sector de la construcció sostenible. Especialitzada en aïllaments, impermeabilitzacions, ignifugacions i revestiments, Terpolar ofereix solucions que milloren l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

Eficiència Energètica

L’eficiència energètica és un pilar fonamental de la sostenibilitat. Terpolar ofereix solucions d’aïllament tèrmic que milloren l’eficiència energètica de qualsevol tipus de construcció i rehabilitació. Aquestes solucions inclouen l’aïllament tèrmic mitjançant escuma de poliuretà, injecció en càmeres amb escuma de poliuretà, insuflat de llana de roca i cel·lulosa en càmeres. Aquestes tècniques permeten reduir el consum d’energia en calefacció i refrigeració, la qual cosa es tradueix en un menor impacte ambiental i un estalvi econòmic per als usuaris.

Protecció del Medi Ambient

Terpolar també destaca en la protecció del medi ambient. Per aïllar edificis, s’utilitzen diferents sistemes d’insuflat. Un d’aquests sistemes és l’insuflat de cel·lulosa. Aquest sistema consisteix en insuflar fibres de cel·lulosa en les cambres d’aire de les parets, sense obres ni brutícia a casa. La cel·lulosa és un aïllament tèrmic de grans prestacions, que a més és saludable, net i ecològic.

La cel·lulosa utilitzada en aquest sistema és descrita com un material 100% ecològic, fet de paper reciclat i sotmès a un procés que li confereix una consistència similar a la llana. Es destaca la seva capacitat tèrmica, que es compara favorablement amb altres materials d’aïllament. A més, es ressalta la capacitat de la cel·lulosa per reduir el soroll exterior, gràcies a la seva gran densitat, superant altres materials aïllants com la fibra de vidre.

Així doncs, aquest text aborda la temàtica de la protecció del medi ambient a través de l’ús de materials sostenibles en la construcció i aïllament d’edificis. La cel·lulosa és presentada com una opció ecològica i eficient per a la conservació d’energia i la reducció de l’impacte ambiental.

Seguretat i Protecció

La seguretat és una altra prioritat per a Terpolar. L’empresa aplica solucions de protecció passiva contra el foc (ignifugacions) per a prevenir l’aparició d’un incendi impedir-ne o retardar-ne la propagació i facilitar-ne l’extinció. A més, ofereix revestiments i falsos sostres que contribueixen a la seguretat contra el foc.

El Futur de la Sostenibilitat

El futur de la sostenibilitat en la construcció és prometedor, i Terpolar està a l’avantguarda. L’empresa està compromesa amb la rehabilitació energètica, un sector que ofereix grans oportunitats per a la millora de l’eficiència energètica i la reducció de les emissions contaminants. Terpolar està invertint en tecnologies i tècniques innovadores per seguir liderant el camí cap a un futur més sostenible.

En resum, Terpolar és un exemple brillant de com la indústria de la construcció pot liderar el camí cap a un futur més sostenible. Amb el seu enfocament en l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient i la seguretat, Terpolar està demostrant que la sostenibilitat i l’èxit empresarial poden anar de la mà.

Necessites serveis d'aïllament, impermeabilitzacions o ignifugacions?

Altres notícies sobre aïllaments, impermeabilitzacions i ignifugacions