Especialistes en aïllaments, insuflats, impermeabilitzacions, ignifugacions, revestiments i sostres falsos

Aïllament tèrmic mitjançant injecció en càmeres amb escuma de poliuretà

Treballem per millorar l'eficiència energètica dels edificis per a un millor confort global i personal.

La injecció d’escuma de poliuretà a les càmeres és una de les accions amb que podem ajudar a reduir la pèrdua d’energia i les emissions contaminants dels edificis.

Mitjançant l’aplicació de sistemes i materials homologats en matèria d’aïllament tèrmic aconseguim millorar l’eficiència energètica de l’edifici. L’ aïllament tèrmic d’un edifici és una acció molt important si volem obtenir millores energètiques considerables.

A Terpolar Aïllaments som especialistes en sistemes d'aïllament tèrmic.

Quin tipus d'aïllament necessites?

L'escuma de poliuretà injectat es pot aplicar a qualsevol façana amb càmera d'aire
Injecció de càmeres amb escuma de poliuretà
Aïllament d'escuma de poliuretà
Injecció de càmeres amb escuma de poliuretà
Aïllament de càmeres amb escuma de poliuretà injectat

Com s'aplica l'escuma de poliuretà injectat?

L'escuma de poliuretà injectat millora el comportament tèrmic i, per tant, el confort de l'habitatge alhora que augmenta el nivell d'aïllament acústic.

L’ escuma de poliuretà s’obté de la reacció química que es produeix en barrejar dos components: poliol i isocianat. D’aquesta barreja, que s’efectua amb una maquinària específica que aplica calor, se’n obté una escuma d’estructura uniforme, sòlida i molt resistent.

Aquest sistema es realitza mitjançant petits forats a les parets interiors. S’han de fer amb menys d’un metre de distància entre ells i no sobre la mateixa línia. Es comença pels forats situats a la part inferior omplint la càmera de baix a dalt lentament. El poliuretà s’injecta en estat líquid a la càmera d’aire.

Quan és a l’interior s’expandeix formant una escuma rígida de cel·la oberta. La lenta expansió fa que la càmera s’ompli completament a la vegada que s’adapta a les superfícies interiors.

Per què fer servir poliuretà injectat en aïllament tèrmic?

Avantatges de fer servir l'injectat de càmeres amb escuma de poliuretà
El poliuretà injectat a càmeres com la millor opció en aïllament tèrmic per a edificis amb façanes protegides, catalogades o que no es requereixi treballar des de l'exterior.

La conductivitat tèrmica de l'escuma de poliuretà

El seu aïllament és superior respecte d'altres materials.

Com podem comprovar al quadre comparatiu, l’escuma de poliuretà, en tenir un menor valor de conductivitat tèrmica, funciona millor com a aïllant tèrmic, podent aplicar un menor gruix i en conseqüència sent més econòmic.

Mitjançant solucions d´aïllament tèrmic millorem el comportament tèrmic i conseqüentment el confort de l´habitatge

Més de 30 anys oferint solucions en aïllaments tèrmics de tota mena

Cerquem les solucions tècniques que millor s’adapten a les vostres necessitats d’estalvi energètic, confort i seguretat

Projectes i Instal·lacions en aïllament

En aquest habitatge de la Cerdanya hem projectat les parets exteriors amb escuma de poliuretà. L’aïllament tèrmic d’un edifici és una acció molt important si volem obtenir millores energètiques considerables.

En aquesta ocasió hem projectat amb escuma de poliuretà una coberta per sobre, i també hem aplicat un recobriment  de membrana especial per a recobriments de poliuretà de gran resistència a la intempèrie i als raigs UV, sense solvents i respectuós amb el medi ambient.

En aquest cas hem aplicat escuma de poliuretà en una coberta per sota amb un gruix mig de 50mm, aconseguint així millorar l’eficiència energética.