Especialistes en aïllaments, insuflats, impermeabilitzacions, ignifugacions, revestiments i sostres falsos

La setmana del 20 al 22 de maig de 2024, Terpolar va ser present per primera vegada en la fira de Construmat 24, que es va realitzar en el recinte de Gran Via de Barcelona. On participem amb un estand per als professionals del sector. La nostra presència va reflectir el nostre ferm compromís amb la innovació, la sostenibilitat i l’eficiència energètica en la construcció.

L’esdeveniment de Construmat, destaca per ser un esdeveniment de referència en el sector de la construcció a Espanya, on l’edició de 2024 no va ser una excepció. Amb més de 40 edicions realitzades anteriorment, la fira s’ha consolidat com un espai essencial per a la indústria, reunint més de 21.027 visitants del sector i un total de 314 empreses partícips, juntament amb més de 600 marques.

Aquest any, Construmat, va impulsar la industrialització i la sostenibilitat com a eixos centrals per a afrontar els reptes socials, econòmics i mediambientals actuals.

Terpolar Aïllaments amb presència en Construmat

Des de Terpolar hem estat partícips en aquesta edició de Construmat amb un estand que reflectia la dedicació a la qualitat i a la innovació

Terpolar ha volgut contribuir a enfortir aquest esdeveniment, ja que considerem els conceptes com a sostenibilitat i eficiència energètica una evolució molt positiva de cara al futur dins del nostre sector de la construcció i la societat en global.

En Terpolar ens vam proposar una sèrie d’objectius que s’han complert amb èxit:

– Donar a conèixer a tothom, i fins i tot, a molts dels nostres propis clients, els diferents departaments i aplicacions que realitzem, ja que per alguns d’ells, eren desconeguts.

– Enfortir amb la nostra presència, la “marca” Terpolar Aïllaments dins del sector de la construcció, del sector industrial i del comercial.

– Presentar les novetats d’aïllament tèrmic amb els sistemes d’insuflats (amb aïllaments de cel·lulosa, de llana de roca i poliuretà granulat), demostrant que apostem clarament per a innovar amb productes més ecològics i amb sistemes més sostenibles.

Des de Terpolar vam poder transmetre als nostres visitants com les nostres solucions poden millorar l’eficiència energètica de qualsevol tipus d’edificació, des d’habitatges unifamiliars fins a grans projectes comercials.

Un èxit per a l’impuls en el continu desenvolupament de solucions sostenibles

La nostra presència en Construmat com Terpolar Aïllaments va ser una aposta positiva d’experiència enriquidora, aconseguint bons resultats i molt bones sensacions.

L’estand va estar a l’altura com a reflex del nostre compromís amb la qualitat i transparència, aconseguint molta acceptació amb la presentació dels nostres serveis en aïllament tèrmic, impermeabilització i ignifugació i pel disseny i detall de les maquetes que resumia al detall la varietat de les nostres aplicacions.

La nostra participació, també ens va permetre conèixer i crear relacions amb altres líders en el sector i poder explorar sobre les últimes tendències i innovacions. La fira ens va reafirmar el nostre compromís amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica, i ens ajudarà per a impulsar el continu desenvolupament de solucions que contribueixin a un futur més sostenible per a la indústria construcció.