Especialistes en aïllaments, insuflats, impermeabilitzacions, ignifugacions, revestiments i sostres falsos

Aïllament amb cel·lulosa, solució ecològica i eficient

L’aïllament amb cel·lulosa es presenta com una excel·lent opció per millorar tant el confort tèrmic com acústic en edificacions. Aquest material, elaborat a partir de paper de diari reciclat, mòlt i tractat amb sals de borax, no només ofereix altes prestacions, sinó que també es destaca pel seu caràcter ecològic.

Propietats Ignífugues i més de la cel·lulosa en aïllants

Gràcies a les sals de borax utilitzades en el seu tractament, la cel·lulosa adquireix propietats ignífugues, insecticides i antifúngiques. Això garanteix no només un bon aïllament, sinó també la seguretat de l’entorn on s’aplica. A més, la seva capacitat per formar mantes compactes i sense fissures evita la circulació d’aire, maximitzant la seva eficàcia.

Aplicacions Versàtils de la cel·lulosa com aïllament

La cel·lulosa es presenta en forma de fibra i s’adapta a diverses aplicacions, des de l’insuflat en cambres d’aire fins a l’aïllament de façanes i falsos sostres de pladur. Aquesta versatilitat la converteix en una solució ideal per millorar l’eficiència energètica de qualsevol edificació, sense importar el seu disseny o estructura.

Insuflat de Cel·lulosa: una solució per aïllar ràpida i efectiva

El procés d’insuflar a través de cel·lulosa és una alternativa eficient i sense obres per millorar l’aïllament tèrmic. La seva ràpida execució permet equilibrar les temperatures en totes les estacions de l’any, proporcionant un ambient confortable i reduint els costos de calefacció i refrigeració.

Avantatges de l’Aïllament amb Cel·lulosa

L’insuflat de cel·lulosa ofereix una sèrie d’avantatges significatives:

  • Estalvi energètic: Gràcies a la seva excel·lent capacitat aïllant, es redueix el consum energètic i els costos associats.
  • Sense obres: La seva aplicació no requereix obres invasives, la qual cosa minimitza les molèsties i el temps d’execució.
  • Aïllament acústic: A més de la seva funció tèrmica, millora notablement l’aïllament acústic de l’edifici.
  • Ràpida execució: En només 24 a 48 hores, es pot completar la instal·lació de l’aïllament.
  • Adaptabilitat: S’adapta perfectament a murs existents, tant per l’interior com per l’exterior.
  • Hermètic i respectuós amb el medi ambient: La cel·lulosa crea una barrera hermètica contra el vent i les filtracions d’aire, alhora que promou pràctiques sostenibles.

Característiques tècniques de la cel·lulosa

  • Densitat Aplicada: 45 kg/m3
  • Conductivitat Tèrmica: λ 0.039 W(m*K)
  • Permeabilitat al Vapor d’Aigua: 1-2 (µ = 1)
  • Capacitat Tèrmica Específica: 2110 J/kgK

En resum, l’aïllament amb cel·lulosa ofereix una solució eficient, versàtil i respectuosa amb el medi ambient per millorar el confort i l’eficiència energètica de qualsevol edificació. A Terpolar Aïllaments, ens especialitzem en sistemes d’aïllament tèrmic que garanteixen solucions a mida i un ambient òptim en tot moment. 

Contacta’ns i posa la teva confiança en Terpolar per executar el teu projecte amb èxit!

Necessites serveis d'aïllament, impermeabilitzacions o ignifugacions?

Altres notícies sobre aïllaments, impermeabilitzacions i ignifugacions