Terpolar Aïllaments, especialistes en aïllaments, insuflats, impermeabilitzacions, ignifugacions, revestiments i sostres falsos

L’aïllament tèrmic i els seus beneficis

aillaments termics

L’aïllament tèrmic d’un edifici és un procediment essencial si volem gaudir de millores energètiques considerables.

Els aïllants tèrmics tendeixen a reduir significativament el consum d’energia en grans edificis, locals i llars, la qual cosa fa que se’ls consideri una bona inversió a mitjà i llarg termini.

1.Aïllament tèrmic a les habitacions

L’ús d’aïllant tèrmic en construccions com són en murs i sostres porta beneficis com:

  • Control de la temperatura interna evitant que s’escalfi o es refredi la cambra en poc temps aconseguint així un major confort per als habitants.
  • Control de la humitat i prevenció en la generació de fongs
  • Control del soroll intern i extern fent així de la teva habitació un lloc tranquil propici per al descans i l’estudi.

Gràcies als aïllants tèrmics utilitzats en els sostres, les habitacions es mantenen més fresques a l’estiu i guarden la seva calor a l’hivern. Aquesta no és una tecnologia que només es pugui fer en grans edificis, es pot implementar en qualsevol llar.

2.Estalvi d’energia

Pel fet que la transferència de calor de dos llocs està restringida gràcies als aïllants, es requereix menys energia per a mantenir la temperatura desitjada en una habitació.

La major part de les vegades el disseny del sistema de calor dels edificis es tradueix en pèrdues pel medi ambient i per a l’empresa perquè s’ha de pagar per les reparacions. Els aïllants tèrmics permeten que aquesta inversió i aquest mal al medi ambient sigui menor, l’ús de l’energia sigui més eficient i les pèrdues en reparacions siguin molt menors.

L’aïllament és un dels principals responsables per a fer de les cases i edificis llocs ecològics així com energèticament sostenibles, ja que evita que la construcció transfereixi la temperatura d’endins cap a fora o viceversa.

3.Preservació de l’estructura

A causa dels canvis de temperatura, les estructures dels edificis es comencen a danyar i pateixen lleugeres alteracions que, si no són ateses a temps, poden causar un mal major. La prevenció i protecció és l’ideal. El sostre i les parets són les primeres parts a danyar-se i patirien menys desperfectes utilitzant aïllants tèrmics.

Descobreix el tipus d’aïllants que oferim a Terpolar:

  • Aïllament de càmeres amb insuflat de cel·lulosa

L’insuflat de cel·lulosa és un aïllament tèrmic que consisteix en la injecció de cel·lulosa a les càmeres d’aire existents entre murs i envans dels habitatges .

Quins avantatges ofereix aïllar amb cel·lulosa?

Aïllament tèrmic amb el conseqüent estalvi energètic

Aïllar parets i sostres sense necessitat d’obres

Millorar l’aïllament acústic

Execució molt ràpida (24-48 hores)

Adaptació perfecta a murs existents, accessibles per la part interior i exterior

Excel·lents valors de conductivitat tèrmica

Intervenció sense molèsties per als habitants de l’habitatge

Propietats hermètiques contra el vent i les filtracions d’aire

Respectuós amb el medi ambient

  • Aïllament de càmeres amb insuflat de llana de roca
Insuflat llana de roca

L’insuflat de llana de roca és un aïllament tèrmic que consisteix en la injecció de llana de roca a càmeres d’aire existents entre murs i envans dels habitatges.

A més, la injecció per mànega ens permet aïllar les parets del fred i de la calor sense obres, amb una execució molt ràpida.

  • Aïllament tèrmic mitjançant injecció en càmeres amb escuma de poliuretà
escuma de poliuretà

La injecció d’escuma de poliuretà a les càmeres és una de les accions amb que podem ajudar a reduir la pèrdua d’energia i les emissions contaminants dels edificis.

El poliuretà injectat a càmeres com la millor opció en aïllament tèrmic per a edificis amb façanes protegides, catalogades o que no es requereixi treballar des de l’exterior.

Com és el procés de la injecció a les càmeres d’aire?

La injecció d’escuma o altres materials es realitza mitjançant petits forats a les parets interiors. S’han de fer amb menys d’un metre de distància entre ells i no sobre la mateixa línia. Es comença pels forats situats a la part inferior omplint la càmera de baix a dalt lentament. El material s’injecta en estat líquid a la càmera d’aire.

La lenta expansió del material fa que la càmera s’ompli completament a la vegada que s’adapta a les superfícies interiors.

  • Aïllament tèrmic de càmeres amb poliuretà granulat

El poliuretà granulat insuflat millora, d’una forma més sostenible, l’aïllament tèrmic de l’habitatge alhora que afavoreix l’aïllament acústic.

L’ insuflat de poliuretà granulat és un aïllament tèrmic que consisteix en insuflar poliuretà granulat a les càmeres d’aire existents entre murs i envans dels habitatges o locals.

  • Aïllament amb escuma de poliuretà projectat (PUR)
aislamiento-de-espuma-en-granja

Amb l’aplicació de l’escuma de poliuretà projectat (PUR) en aïllament tèrmic aconseguim una estructura uniforme, sòlida i molt resistent oferint un aïllament un 25% superior respecte altres materials.

A Terpolar som especialistes en aïllament tèrmic per edificis, locals i habitatges. Cerquem les millors solucions adaptades a les vostres necessitats d’estalvi energètic, confort i seguretat. Si vols més informació sobre aïllaments tèrmics contacta amb nosaltres.

Altres notícies sobre aïllaments, impermeabilitzacions i ignifugacions

Necessites serveis d'aïllament, impermeabilitzacions o ignifugacions?

Contacta amb nosaltres