contacta'ns

Protecció i seguretat

Mitjançant l’aplicació de sistemes homologats d’acord a la normativa vigent en matèria de protecció passiva contra el foc, aconseguim l’estabilitat, integritat, aïllament i estanqueïtat de tot tipus d’edificis en cas d’incendi.

Com a empresa especialista en ignifugacions apliquem morter de perlita i vermiculita, pintura intumescent i ablativa, morter de llana de roca, plaques de fibrosilicats i cartró guix i plaques semirígides de llana de roca, sobre pilars i bigues metàl·liques, formigó, fusta, sostres, forjats, etc.., amb l’objectiu de prevenir l’aparició d’un incendi i impedir o endarrerir la seva propagació per facilitar la seva extinció.

Protecció i seguretat

Morter de Perlita i Vermiculita

La perlita i vermiculita és un morter mineral d’origen volcànic; no és tòxic, és incombustible, de baixa conductivitat tèrmica i és molt lleuger. El morter de perlita vermiculita té un color blanc trencat i tacte fort rugós.

Morter de llana de roca

La llana de roca projectada és un morter compost per partícules de llanes minerals de roca basàltica, aglomerats hidràulics inorgànics i additius antipols. El morter de llana roca està exempt d’amiant i d’altres productes nocius. No és tòxic ni patogen. És de color gris clar i tacte tou rugós.

Pintura intumescent / ablativa

La pintura intumescent o ablativa actua segons el principi de funcionament amb l’acció de la calor, els seus components fan una reacció química d’intumescència progressiva que dóna lloc a una massa carbonosa amb un coeficient de transmissió tèrmica molt baix que fa d’aïllant.

Placa de Fibrosilicats i cartró guix

Els panells de fibrosilicats són compostos per silicats calcis, reforçats amb fibres inorgàniques resistents al foc. Són d’acabat llis de color blanc trencat. Es pot pintar directament per integrar-lo en l’estètica de l’edifici.

Els panells de cartró guix són compostos amb una ànima de guix especial recoberta de làmines de fibra de vidre incombustible. Són d’acabat llis de color blanc. Els acabats per mitjà de pintures, alicatats o altres revestiments no alteren la incombustibilitat d’aquest producte de Ignifugacions.

Placa semirígida de llana de roca

Són panells compostos per llana de roca volcànica d’alta densitat (165 kg/m3) lleugerament impregnats amb resina. El seu acabat és llis o opcionalment amb acabat d’un filament d’alumini en una de les seves cares, per a aplicacions en llocs on s’ha de veure l’acabat. Aquest producte tallafoc es pot pintar.

Vols saber més?
Contacta amb nosaltres

El formulari està incomplert!

Enviant formulari...

Missatge enviat!

Quelcom ha anat malament, si us plau, torneu a provar-ho!

Ignifugacions
Destacats